Betellt….

…az a bizonyos pohár! Az utóbbi időben,egyre több atrocitás ér a munkahelyemen,a személyemmel kapcsolatban. Sokszor megkapom hogy meleg vagyok. Próbálom háritani ezeket a verbális támadásokat,de mintha üres falhoz beszélnék. Egy ideig tűrtem,de az utóbbi időben egyre jobban kezd betellni az a a bizonyos pohár és úgy döntöttem,hogy a munkáltatómnál panasszal élek és ha egy mód van rá áthelyeztetem magam másik sorra vagy másik csarnokba. Az FTL-el(műszakvezető)hiába beszélek,gyakorlatilag  mintha süketnek imádkoznék.  Tegnap úgy döntöttem,hogy a mai napon bemegyek a HR-hez és közlöm velük a tényeket. Bizom benne,hogy sikerül magam átkéretni másik sorra vagy másik csarnokba,ezzel is megakadályozva a további szekálásokat. Sokáig tudok tűrni,de úgy érzem most lett elegem,hogy minden szarért engem cseszegtetnek. A TK(Team koordinator) poénkodik de ő tudja legalább hogy meddig mehet el. Viszont akárhányszor TEAM gyűlés vagy a meleg téma folyton teritékre kerül. Már az is megfordult a fejemben,hogy néhány ember ellen megteszem a szükséges jogi lépéseket a további beszólogatások elkerülése érdekében. De akkor úgy érzem,hogy még a Cégtől is elküldenének,továbbá itt Győrben se nagyon lenne maradásom. Igy választom a könnyebik utat. Ha ez sem használ,akkor leszek kénytelen megtenni a jogi lépéseket. Erre megvannaka szakképzett jogi embereim,akik bármilyen körülmények között az én oldalamat pártolnák. Ugyanis amit nap mint nap a gyárban hallok,az erősen beillik a Becsületsértés és a munkahelyi diszkrimináció körébe.

Történ ugyanis az,hogy a motoros fesztivál után visszatértem szabadságról,és mindegyik kollegám azzal fogadott,hogy milyen volt a meleg felvonulás?
Én meg csak lestem hogy most mi van? És még nekem kellett bizonyitgatni,hogy nem meleg felvonuláson voltam,hanem a motoros találkozón. Majd az FTL  bevágott egy ilyen dumát,hogy szerencséd. Na akkor kicsit emelkedett hangnemben kifejtettem a nem tetszésemet és meglebegtettem hogy még egy ilyen beszólás bárkitől és az illetőt kegyetlenül megfingatom.  Erre elkezdtek nevetni majd azzal a szokásos dumával ráztak le hogy csak poénkodunk. Aki egy kicsit is ismer az tudja hogy az ilyen és ehhez hasonló poénokat nagyon nem szeretem. Nem akartam kimondani a főnökség felé hogy ezért akár feljelentést is tehetnék,mert tudom hogy senki se venne komolyan. Közel  éve vagyok a cégnél,de ilyen és ehhez hasonló “támadásoknak” sose voltam még kitéve. Pedig jó pár helyen dolgoztam az elmúlt kb évben. Ha nem is minden nap de folyton megkapom  pl azt is hogy hozzám pasik járnak fel a lakásra stb stb. Közöltem velük hogy az hogy hozzám kik járnak fel ahhoz qrvára senkinek semmi köze. Az én életem és ha nem tetszik akkor tehetnek egy szivességet. Név szerint tehetnék emberek ellen feljelentést….és az a poén hogy jó pár (másik soron dolgozó) kolléga is mellettem állna,mert némelyiket ismerik és ők is megmondták hogy az illető egy büdös bunkó.

  • Törvény tiltja a szexuális irányultság és nemi identitás szerinti hátrányos megkülönböztetést a foglalkoztatás, szociális biztonság és egészségügy, lakhatás, oktatás és képzés, valamint az áruk forgalma és szolgáltatások igénybevétel területén!

 

Szóval ezért is döntöttem úgy hogy a mai napon a munkáltatómnál panasszal fogok lni és ha szükséges leszámolok és elmegyek másik céghez dolgozni.

 

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.