Számmisztika

Sokan kételkednek vagy egyáltalán nem hisznek a számmisztikában. Kiváncsiságból utána néztem egy kicsit és rengeteg számmisztikában jegyzett leirás igaz rám.

Nézzük előszür is az ún. Névszámot.(jelen esetben az enyémet)

hogy is kell a név számot kiszámolni?

Álljon itt egy rövid leirás:

minden betűhöz tartozik egy szám. valahogy igy:

123456789
ABCDEFGHI
JKLMNOPQR
STUVWXYZ

Add össze a számokat. Példa: NAGY KATALIN -> 5+1+7+ 7+ 2+1+2+1+3+9+5=43.

Jelen esetben maradva az én névszámom az 1-es melynek itt a részletes jellemzése:

Az 1-es névszámú emberek vezetésre születtek, mindenhol, minden körülmények között az elsők akarnak lenni. Tele vagy akaraterővel, kitartóan és öntudatosan haladsz célod megvalósítása felé. Akkor tudod a legjobban kihasználni tehetségedet és képességeidet, ha saját elképzeléseid szerint haladsz előre, és nem engedsz beleszólást dolgaidba. 

Sokszor szembesülsz azzal, hogy mások is tőled kérnek és várnak útmutatást, ezért gyakran neked kell eldöntened, hogy mi legyen az irányadó. 

Az 1-es névszámmal nagylelkű, bátor, méltóságteljes egyéniség vagy. Fejlett igazságérzettel és felelősségtudattal rendelkezel. 
Akkor jársz jól, ha függetlenül, mások befolyása nélkül teszed a dolgod. 

Vigyázz, hogy a benned rejlő agresszió, gőgösség és önzés ne kerüljön a felszínre. Szokatlan mennyiségű energia rejlik benned, ha jól használod ki, sokra viheted.

Harmonikus társad lehet-akár barát vagy partner: a 3-as, 5-ös, 6-os,és a 9-es névszámú személyek.

De van a Sorsszám amely a születési év hónap nap összeadásából jön ki…valahogy igy :

Kiszámítása:Írd le születési dátumodat, s az ezt alkotó számjegyeket add össze. Ha kétjegyű eredményt kapsz, az összeadást mindaddig folytasd, amíg egyszámjegyű lesz az eredmény.Példa: Ha 1984. 11. 22.-én születtél, akkor: 1 + 9 + 8 + 4 + 1 + 1 + 2 + 2 = 28 = 2 + 8 = 10 = 1 + 0 = 1

Az én Sorsszámom a 4-es melynek a részletes jellemzése igy hangzik:

Rendkívül nagy a logikai képessége, és hihetetlenül tud koncentrálni arra, amit csinál. Jellemző rá a stabilitás, és sokszor konzervatív szemléletű. Ha egyszer valami bevált, akkor nagyon nehezen átváltani egy új dologra, el sem jut odáig, hogy kipróbáljon valami mást. Becsületes és mértéktartó, nem könnyen veszíti el a fejét. Arisztokratikus a megjelenése, szereti az elegáns ruhákat. Ruhája mindig kifogástalan. Kemény és határozott. Azt fogadja el, amit maga is megtapasztalt, nem nagyon hisz abban, amit nem talál logikusnak vagy racionálisnak. Szeret önállóan dolgozni, és mindig vállalja a felelősséget azért, amit csinált. 
Felelősségérzet, megbízhatóság jellemzi, munkáját jól végzi, példamutató a környezete számára. Szereti a nehézségeket, a kihívásokat. Ennek következtében egyre erősödik, s csak azt fogadja el, amiért valóban megdolgozott. Jó és szorgalmas dolgozó, összpontosító képessége fejlett, semmit sem hagy félbe. Nagyon fontosak tartja a belső fejlődést, rendszerezett. Próbáljon meg kicsit lazítani, feloldódni! 
A 4-es szám jegyében születetteknek határozott, saját jellemük van. Mindenki máséval ellentétes nézőpontból látszanak mindent szemlélni. A vitákban mindig az ellentétes oldalra állnak, bár nem szándékoznak veszekedni, mégis kiváltják az ellenkezést, és számos szüntelenül ellenük dolgozó titkos ellenséget szereznek maguknak. 
Gyakran a közösség alappillérei. Megvan a gyakorlati képességük ahhoz, hogy mások álmait valóra váltsák. 
Azonban az önfeláldozó 4-es életútszámú emberek gyakran túl sokat követelnek maguktól és másoktól. Emiatt sokan közülük mártírként vagy zsarnokként lesznek ismertek. A 4-es életútszámúak akaratereje és makacssága mohóságként és önzésként is értelmezhető. Ez teljesen tévútra vezetheti az összezavarodott 4-es életútszámú embereket, akiknek általában az a céljuk, hogy mindenki hasznára legyenek. 
Ezek az érzékeny emberek esetenként nagyon ragaszkodnak a módszereikhez, és bármiféle változás lelki traumát okozhat náluk. Nagyon nehéz meggyőzni a 4-es életútszámmal rendelkezőket arról, hogy talán nincs igazuk, mivel nagyon rosszul reagálnak a kritikára. 
A 4-es életútszámúakat állhatatosságuk és megszállottságuk miatt gyakran munkamániásoknak gondolják. Azonban nagyon sokat köszönhetnek a 4-es életútszámúak merev rendszeretetének és annak, hogy a hálátlan feladatokat is gondosan megoldja. 
Ezek a hűséges emberek nagyszerű házastársak és üzletfelek. A 4-es életútszámmal rendelkezőket eleinte nagyon nehéz megismerni, mert a kártyáikat nagyon közel tartják magukhoz. Nem hisznek abban, hogy az élet valójában népszerűségi verseny, ezért általában kevés, de közeli barátjuk van. 
A megbízható és megjósolható viselkedésű 4-es életútszámú emberek a föld elemmel állnak kapcsolatban, ezért nagyon alapvető befolyással bírhatnak másokra. Azonban a beszédtől való félelmük miatt nagyon feszesnek és konzervatívnak tűnhetnek mások szemében. Emellett annyira lefoglalhatja őket az éppen megoldásra váró feladat, hogy elszalaszthatják az útjukba eső nagy lehetőségeket. 
A 4-es számú életutat követő embereknek gyakran meg kell tanulniuk elengedni az érzelmi bizonytalanságot. A 4-es életútszámú ember onnan tudhatja, hogy letért az útjáról, ha mások ellenségesek vele, ő féltékenykedik, birtokolni akar másokat, vagy pedig ólomsúlyú és nehéz lett az élete a humorérzék hiánya miatt. 
A 4-es életútszámmal rendelkezők néha annyira megszállottan ragaszkodnak a megszokottsághoz, hogy az már beteges. Ha azt gondolod, hogy tönkremehetnek a dolgok vagy a boldogságod, ha csak egy kicsit is változtatsz a megszokott rutinodon, akkor talán olyan 4-es életútszámú ember vagy, akit kezd megbénítani a bizonytalanság. Úgy térhetsz vissza az utadra, ha lazítasz egy kicsit a gyeplőn, és kissé rugalmasabb és toleránsabb leszel másokkal. 

Végig olvasva a sorsszámomat teljes mértékben rám igaz az abban leirtak…mindent negativan látok és hajlamos vagyok a féltékenykedésre(ezért nincs senkim sem) érzelmileg instabil vagyok sokszor ok nélkül elkap a depresszió és öngyilkossági gondolatok foglalkoztatnak. Rengeteg alkalommal kapom meg hogy lazitsak és ne fogjak fel mindent negativan. Becsületes vagyok minden szempontból. Igyekszem mindent a legjobban elvégezni hogy abban semmi kivetni való ne legyen. Vagyis teljes mértékig igaz rám a jellemzés…. gondolhat mindenki azt amit akar de megfogadtam,hogy ezentúl elengedem a múltat és csak előre fogok nézni.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.