Szingli lét….

Az elmúlt 48 órám maga volt a pokol amit egyik ellenségemnek sem  kivánok!

Megint a türelmetlenségem okozta a vesztemet,és megérdemlem a büntetést!

történt pediglen az,hogy kb 1,5-2 hónapja ismerkedtem valakivel akivel eleinte egész jól indultak a dolgok. Boldog voltam és élt bennem a remény hogy talán sikerült megtalálni azt a személyt akivel  meg tudok állapodni közel 30 évesen. De az utóbbi időben egyre türelmetlenebb voltam és ennek tegnap és ma lett vége.  Napokig nem válaszolt az elküldött üzeneteimre mondván”elfoglalt”. Nah itt kezdett az a bizonyos pohár tele lenni. Ez egészen addig tartott mig nem kiborult a bili és kiakadtam hogy nem hiszem el hogy annyi ideje nincs hogy egy fél mondatot irjon ami nem egészen  1 perc sem…. Erre kioktató flegma stilusban közölte hogy van jobb dolga is mint velem beszélgessen  meg hogy neki van magán élete is. Miután közölte hogy hagyjam békén az alábbi üzenetet küldtem el neki:

Az utolsó szó jogával még élnék…bár tudom hogy ez téged egyááltalán nem érdekel, de megint egy kibaszott hatalmasat hibáztam és most már teljes mértékig biztos vagyok benne hogy örökre elveszitettelek. Nem is próbálkozom hogy helyre hozzam hisz a kibaszott türelmetlenségemnek köszönhetően mindent elbasztam. Tudom egy olyan helyzetben vagy most amit több alkalommal én is átéltem. Ha csak annyit irtál volna hogy ne haragudj de meghalt ismerősöm kérlek most ne keress már azzal is megelégedtem volna. De az bosszantott fel hogy még válaszra se méltattál és én AGGÓDTAM MIATTAD MERT NEM TUDTAM HOGY MI VAN VELED. De nem keresek mentséget mert erre a viselkedésre amit az utóbbi időben veled szemben tanusitottam NINCS MENTSÉG! FOGADD ŐSZINTE RÉSZVÉTEMET! Remélem hogy ezek után ha már a párod nem is lehetek soha többé(hála a bunkó alpári viselkedésemnek) még haverok lehetünk. ŐSZINTÉN SAJNÁLOM HA CSALÓDÁST OKOZTAM! Igaza van mindenkinek! A viselkedésemmel űzök el mindenkit magam mellől ezért vagyok egyedül….

Egy bő napig semmilyen választ nem kaptam egészen ma este 21:37 perig amikor is az alábbi üzenetet kaptam tőle:

Nincs szükségem még egy stressz forrásra , hogy még azon is aggódhassak hogy mikor írok mikor nem … mikor kezded el újra és újra ezt , csak egy tanácsot adok , ha majd találsz valakit ne csináld vele ezt mint velem ha unatkozol foglald el magad és ne a másikat baszogasd /zaklasd

Majd végül én búcsúztam el tőle végleg:

Kérlek ne haragudj rám! hibás vagyok tudom! Beismerem! Sajnálom! Ezentúl akkor többet sehol se foglak keresni. Kivánom légy boldog majd valakivel! A gyárban kerülni foglak! Sajnálom ha mindent elrontottam! Isten veled! Ui.: A kisrókát néha látogasd meg…elvégre a tied….

Ugyanis megint elkövettem azt a hibát amit rendszeresen! Hogy igyekszem kedveskedni a leendőnek  különböző ajándékokkal. Vele is elkövettem ezt a súlyos hibát. Ugyanis 2018.02.14*-én(pont valentin napon) felvettem a kapcsolatot a veszprémi állatkerttel miszerint  szeretném örökbefogadni a Sivatagi Rókát de nem saját magamnak! Az üzenetet Személyiségi jogok védelmében néhol kitöröltem.

Tisztelt Cím!

 

Alulírott Nemcsák Tamás,azzal a kéréssel fordulok önökhöz,hogy az egyik gondozott állatot(Sivatagi róka) szeretném jelképesen örökbefogadni. Ehhez szeretném segítségüket kérni. Egyik kedves barátomnak szeretnék meglepetést okozni.

A honlapjukon található 11748007-21102695 számú bankszámlaszámra ****.-  ot szeretnék átutalni. Az örökbefogadó neve: **** ******

A postázási cím:

Nemcsák Tamás 9028 Győr,*********** út 176.

 

Várom szíves válaszukat!

Tisztelettel és köszönettel:

Nemcsák Tamás.

Győr,2018.02.14.

Természetesen  az örökbefogadás sikerült és az oklevelet valamint a kisrókáról a fotót kipostázták. Amit egy kellemesnek mondható mozizós este keretein belül adtam át neki. Az igazat megvallva már bánom hogy megint ilyen idióta voltam. De késő bánat….ahogy Fletó mondaná: elqrtuk! Nem kicsit Nagyon! És tényleg mert örökre elveszitettem. A saját Baromságom miatt! De nem érdekel. Belefáradtam hogy folyton könyörögni kell neki…Annyira elfoglalt meg KIZÁRT hogy legyen. Egyszerűen arról volt szó hogy nem akart tőlem semmit csak hülyitett és annyi gerinc nem volt benne hogy elmondja. De erről is mint minden esetben Csak én tehetek. Mert Naiv fa** voltam és hittem benne hogy jó lesz….Nem is tudom mit várok a mai fiataloktól….ez is csak egy 23 éves kis pö** volt. Akárcsak az  elődje.

Nah de erről ennyit.  Megfogadtam hogy innentől kezdve SENKI SEM KELL és Köszönöm jól el leszek egyedül.

További szép estét nektek!

Üdv.T.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.