Újra itt….

Üdv.

Sajnos az elmúlt időszakban elhanyagoltam az oldal frissitését és bejegyzések sem voltak. Mindez azért volt,mert folyamatosan lelki válságokon megyek keresztül. Munkahely váltások sorozata(valahogy mindig kifogom a tré munkákat) a kapcsolataim is tönkre mentek mindenkivel. Teljesen magamra maradtam. Kisrókával teljesen megszakadt a kapcsolat. Volt egy sikertelen párkapcsolatom ahonnan én léptem ki,mert nem éreztem azt a bizonyos “lángot”. Jelenleg is munkahely váltás előtt állok. De idén megfogadtam(sose tettem ilyet) hogy az idei évet végig fogom dolgozni és ha kell ájulásig fogom nyomni a munkát. Emiatt sajnossokszor magamra sincs időm. Folyamatosan fáradt vagyok.

Közzé tették az idei győrújbaráti Motoros Találkozó és Rock Fesztivál programjait és plakátját. Nem tudom hogyel menjek-e vagy sem? Miatta szeretnék csak elmenni de nem érzem hogy bármi értelme lenne. Jó lenne legalább erre az egyre eljutni. A tavalyi is miattam sikerült úgy ahogy…a depresszióm miatt. Feleslegesnek érzem magam. A barátoknak hitt emberek elfordultak mellőlem amikor a legnagyobb szükségem lenne társaságra,akkor hagynak a bajban. Nem azt mondom hogy jó egyedül,de néha jó lenne haverokkal elmenni valahova… Moziba,sörözni vagy csak egyszerűen leülni és beszélgetni egy jót. De sajnos senkinek sem tudom elmondani min megyek keresztül.

A nehéz időkben mindenki elfordult tőlem….

Nem tudom mit kellene tennem. Próbálok barátokat szerezni de sajnos mindenki csak egy idióta szerencsétlen próbálkozásait látja bennem. Egy lelki nyomorék,lelki terrorista kinlódásait. Próbálom máshogy felfogni a dolgot,de sajnos nagyon nehéz. Sokszor előjön a a gondolat,hogy jobb lenne befejezni az egészet és eltűnni örökre. Néha elgondolkodok,ha meghalnék….kinek hiányoznék…szerintem senkinek. Amikor másnak van szüksége segitségre,rögtön szaladok hogy segitő kezet nyújtsak…de ha nekem lenne szükségem erre akkor senki sincs a közelemben.

Azt hiszem mára ennyi volt. Tudom sokszor megigértem hogy többször fogok ide irni de sajnos nincs időm rá….Ha valami változás történne igérem jelentkezek.

Addig is Sziasztok!

T.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.