Újra itt!

Üdvözlök mindenkit!

Sajnos az elmúlt majdnem egy évben,sok minden közbe jött és ezért nem volt időm foglalkozni az oldallal. Sokat gondolkodtam rajta,hogy mi legyen a sorsa,de végül arra az elhatározásra jutottam,hogy folytatom és nem hagyom abba. A legutolsó bejegyzésem arról szólt,hogy várom az indulás napját hogy új életet kezdhessek külföldön,Hollandiában.

Sajnos egyéb okok miatt nem tartott sokáig! Ezekre az okokra most nem szeretnék teljes részletességgel kitérni,maradjunk annyiban hogy ismeretségek és nyelvtudás hiányában nem mindig tud magával mit kezdeni az ember. 3 hónap elteltével arra az elhatározásra jutottam,hogy vissza jövök Magyarországra,mert sajnos nem éreztem jól magam odakint. 2019. szeptemberében szerencsésen hazaértem és folytattam az életemet ott ahol abba hagytam. Vissza mentem a Benzinkútra dolgozni,ahol egészen Január 6-ig töltöttem be pénztáros-kútkezelő pozíciót. Majd jött egy éles váltás. Biztonsági őr lettem…hiba volt….bocsássatok meg,hogy ennyire tömören írok le mindent,de nehéz vissza emlékeznem az elmúlt majdnem 1 év minden lényegesebb történésére.

Új albérletbe költöztem,új lakótársaim lettek… lettek új barátaim,akik időközben eltűntek mellőlem. A régi ismeretségek szépen megszűntek,az addig barátoknak hitt személyek pedig eltűntek. Talán 1-2 emberrel tartom már csak a kapcsolatot. hetente,havonta 1-1 üzenet és ennyi. Eddig is tudtam hogy sok ember szemében nem vagyok közkedvelt,de erre nem olyan rég jöttem rá.

Most jelenleg még itthon tengetem napjaimat,de hála istennek nem sokáig,hiszen hamarosan új városba kezdek munkát. Számomra nem annyira ismeretlen helyen. Komáromban.

Igyekszem mindenről majd beszámolni. Addig is legyetek jók.

Sziasztok!

T.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.